ukVac.com Homepage
Forum Home Forum Home > Forum Info > Suggestions / Bugs / Problems / Help!
  New Posts New Posts RSS Feed - Android app not showing any content
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Skin:


Android app not showing any content

 Post Reply Post Reply
Author
Message
corn View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 04 Aug 2010
Location: Crowthorne,UK
Status: Offline
Points: 1083

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote corn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Android app not showing any content
    Posted: 24 Feb 2017 at 8:26pm
Anyone else having issues with the ukvac android app? I've never had any issues before but even after a re-install the app launches but all I see is a blank screen.

Running on a Samsung galaxy S7

Back to Top
Hurray Banana View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

5 Years of Supporting ukvac.com!

5 Years of Supporting ukvac.com!



Joined: 11 Feb 2013
Location: Grays Essex
Status: Online
Points: 68376

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hurray Banana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Feb 2017 at 9:30pm
Yep, just tried it now, it's borked, no connection made. I'll bring this up with the other mods
Back to Top
corn View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 04 Aug 2010
Location: Crowthorne,UK
Status: Offline
Points: 1083

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote corn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Feb 2017 at 10:33pm
Originally posted by Hurray Banana Hurray Banana wrote:

Yep, just tried it now, it's borked, no connection made. I'll bring this up with the other mods


Cheers. While you're at it... I noticed hyperlinks in the android app never seemed to open either. Not sure if anyone else noticed the same?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.188 seconds.