ukVac.com Homepage
Forum Home Forum Home > Trading Post > Wanted
  New Posts New Posts RSS Feed - MISTer arcade setup
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Skin:


MISTer arcade setup

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Message
Rob_bob_2k6 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 07 May 2021
Location: Lincoln
Status: Online
Points: 86

Feedback: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rob_bob_2k6 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2021 at 8:47pm
Raph net adapters work on mister too.

Edited by Rob_bob_2k6 - 25 Nov 2021 at 8:47pm
Back to Top
pooman2084 View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 19 Oct 2003
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 11387

Feedback: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pooman2084 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2021 at 9:23pm
Thanks for the suggestions. I’ve got a lot of reading to do on the GitHub!

I just got a 8bitdo M30 for now and will see how I get on with that.

I see SNAC I’m my future but I’ve spent too much already!
Back to Top
smf View Drop Down
User
User


Joined: 08 Mar 2005
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 314

Feedback: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2021 at 11:30pm
Originally posted by pooman2084 pooman2084 wrote:

I just got a 8bitdo M30 for now and will see how I get on with that.

It's annoying that some things don't allow you to use the keyboard as due to over two decades of MAME, I find it easier to play most arcade games using a keyboard.

I was playing some sfa3 earlier on a dual shock 4 and I got thrashed, button mashing is much easier with a keyboard. 

To get cps2 games using update all, you need to press up and select the beta jotego cores. This does mean you'll get a load of his work in progress stuff that will only run in demo mode (unless you pay him money for his patreon to get the key) but it's worth it. There doesn't seem to be a way of getting only the public beta cores, but not the private beta cores with update all.

Originally posted by pooman2084 pooman2084 wrote:

I see SNAC I’m my future but I’ve spent too much already!

I feel you & I've only bought a de10 nano and a 128mb sdram card. 

SNAC is kinda annoying, the controller will only work for the system that it's for & you can't even use it to control the menu. It's mostly useful for light guns when you are using a CRT, for game pads you might as well just get a usb adapter for them. Once someone does a PS1 SNAC adapter then I might buy into it though.



Edited by smf - 25 Nov 2021 at 11:52pm
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.156 seconds.